Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Cioloș: Europa e de partea oamenilor cinstiți

Fostul premier Dacian Cioloș Europa e de partea oamenilor cinstiți, a marii majorități a românilor”, în timp ce “niște oameni certați cu legea și cu bunul-simț caută să pună mâna pe tot ce poate fi drept și cinstit în România; caută să dea dreptății chipul și asemănarea lor”.

 

“Și Rezoluția Parlamentului European, și Raportul Comisiei Europene arată clar că nu poporul român e de vină pentru derapajele și atacurile la statul de drept și la justiție, ci cei care au luat decizii în Guvern și în Parlament. Mă bucur să constat că cei de la Bruxelles nu se mai lasă duși de nas de discursul duplicitar al celor din acest guvern (așa cum au făcut și alți lideri ai PSD în trecut, când erau mielușei cu căciula în mână la Bruxelles și paralei acasă, în fața camerelor de luat vederi) și le spun lucrurilor pe nume. Spun exact ceea ce strigă românii în stradă de mai bine de un an și jumătate”, scrie Cioloș pe Facebook.

El avertizează însă că “Uniunea Europeană nu poate face lucruri în locul nostru”. “Nu e treaba sa și nu e soluția durabilă pentru noi. Avem UE de partea noastră atunci când cerem cinste, onestitate, dar ce avem de făcut nu poate fi asumat de nimeni altcineva în afară de noi înșine”, mai scrie Cioloș:

“Mă bucur să văd că partidele de opoziție din Parlament caută soluții pentru o majoritate parlamentară care să trimită acest guvern acasă. Sper să existe suficient de mulți parlamentari care să-și asume evidența că în acest moment România are nevoie de un nou guvern și de un parlament relegitimat prin vot. Că, așa cum o spun de ceva vreme, avem nevoie de alegeri anticipate. Avem nevoie de o majoritate parlamentară care să-și asume o justiție independentă, pentru ca, prin cinste și onestitate, să putem investi într-o economie sănătoasă, în oameni care vor să muncească și să câștige cinstit.

Am văzut, în ultimele luni în care am avut întâlniri în țară, că încă mai există oameni cu determinare și cu speranța că putem urni lucrurile din loc dacă nu ne lăsăm pradă pesimismului, urii și neîncrederii. Și dacă pornim de pe baze noi, cu un proiect care să construiască, nu doar să dărâme. Să construiască împreună cu toți cei de bună credință”, conchide el.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv