Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:
Cu dosare de corupție, Rovana și Nica sunt departe de Comisia Europeană

Cioloș îi amintește lui Dăncilă despre criteriile de integritate pentru poziția de comisar european

Europarlamentarul Dacian Cioloș, lider al Renew Europa, îi transmite premierului Viorica Dăncilă că, pentru poziția de comisar european, candidații trebuie să îndeplinească criteriile de integritate și de competență și să aibă experiența necesară pentru un portofoliu sau altul.

PSD defilează în continuare cu corupți în Comisia Europeană:
Dăncilă, la Ursula von der Leyen pentru a-și impune comisar pe unul dintre penalii Plumb sau Nica

Amintim că Dăncilă a declarat miercuri, în debutul ședinței Guvernului, că este interesată de „transporturi, energie sau mediu” în privința portofoliului ce îi va fi alocat în viitoarea Comisie Europeană”.

Dăncilă este interesată de portofoliile transporturi, energie sau mediu în CE

Iată mesajul lui Dacian Cioloș, postat pe Facebook:

”Văd că doamna Dăncilă spune în ședința de guvern că i-a cerut Ursulei von der Leyen „un portofoliu important pentru România“ în viitoarea Comisie. Sunt convins că doamna președintă aleasă a Comisiei Europene i-a explicat faptul că portofoliile nu se oferă unor țări, ci se atribuie comisarilor europeni.

Înainte de a vorbi de portofoliu, trebuie să știm cine e candidatul pentru poziția de comisar desemnat de România și dacă acesta îndeplinește criteriile de integritate și de competență și are experiența necesară pentru un portofoliu sau altul. Sunt state membre care au clarificat de mult numele viitorului comisar desemnat, tocmai pentru a putea susține pentru acesta un portofoliu relevant.

Și eu m-as bucura să pot audia și susține în Parlamentul European un comisar european din România integru, competent și credibil la nivel european. Aștept în continuare să văd care este interpretarea Guvernului PSD-ALDE pentru integritate, competență, profesionalism și anvergură europeană.”

161 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv