Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Toader și Carmen Dan sunt audiați în Comisia LIBE a Parlamentului European / Eurodeputații critică OUG privind contestarea în anulare / ACTUALITATE:  Iohannis merge la Iași cu o zi înainte de sărbătorirea a 160 de ani de la Unirea Principatelor RomâneSĂNĂTATE: Numărul deceselor din cauza gripei a ajuns la 29 

Breaking News:
 

Cioloș, luat la rost în legătură cu banii din care trăiește

Fostul premier Dacian Cioloș și-a înființat de curând Partidul Mișcarea România Împreună și a anunțat că vrea să candideze la alegerile europarlamentare.

În timpul unui interviu acordat pentru Digi FM, Cioloș a fost luat la rost de un ascultător care a lăsat să se înțeleagă că în spatele partidului înființat de Cioloș s-ar afla anumite interese economice.

De altfel, fostul premier a și fost acuzat că are în spate sponsori puternici care îi asigură traiul de zi cu zi, în condițiile în care el nu mai ocupă nicio funcție oficială nici în politica de la noi, nici la Parlamentul European.

Însă Dacian Cioloș a ținut să lămurească problema și a precizat că “în acest moment trăiesc din resursele pe care le-am acumulat, din banii pe care i-am pus deoparte cât timp am fost comisar european. Trebuie să recunosc că am avut un salariu consistent, tocmai pentru că din cauza funcției respective nici eu și nici soția mea nu puteam lucra în sectorul privat pentru companii, cu companii sau în interesul unor companii care au interferență cu agricultura și politica agricolă. Iar acum am convenit cu soția mea tocmai să trăim acum din acei bani pentru a mă putea dedica noului partid fără constrângeri și fără să fiu pus în situația de a face compromisuri”.