Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Cioloş pune punct discuţiilor: “Nu se pune problema să intru în USR. Îi rog să nu mai folosească numele meu”

Curtat cu insistenţă de o parte importantă a membrilor Uniunii Salvaţi România, fostul premier Dacian Cioloş a pus punct discuţiilor, spre bucuria lui Nicuşor Dan, actualul lider al USR.

Nicuşor Dan nu îşi doreşte intrarea lui Cioloş în USR de teamă că ar putea deveni vioara a doua în partid, iar fostul premier l-a liniştit joi asigurându-l că “nu se pune problema unei asemenea mutări”.

“I-am spus domnului Nicuşor Dan de acum o săptămână că nu sunt interesat de o intrare a mea în USR. Nu se pune problema de negociere a intrării lui Cioloş în USR şi nu asta a fost problema de la început. Ei trebuie să îşi rezolve problemele interne din partid şi îi rog să nu se mai folosească de numele meu în acest sens”, a fost mesajul transmis de fostul premier.

Mesajul lui Cioloş vine la doar o zi după ce Nicuşor Dan se bătea cu pumnul în piept că a cedat în faţa majorităţii din partid şi i-a trimis fostului premier invitaţie oficială de a se alătura Uniunii Salvaţi România.

Mai mult, Dan Barna, purtătorul de cuvânt al USR, se lăuda că “Cioloş, dacă se va decide, nu va intra în USR ca persoană fizică. El ar urma să vină cu echipa sa de oameni competenţi şi valoroşi”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv