Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Cioloş şi-a manifestat public dragostea pentru PNL şi USR

Invitat joi seara la o cunoscută emisiune de televiziune, premierul Dacian Cioloş a dat cărţile pe faţă şi a spus public cu ce partide şi-ar dori să voteze românii la alegerile parlamentare din decembrie.

ciolos microfon

Cioloş consideră că electoratul ar trebui să voteze cu Partidul Naţional Liberal şi cu Uniunea Salvaţi România şi nu pentru că membrii acestor formaţiuni politice i-au închinat osanale ci pentru că “îmi doresc ca românii să voteze partidele care promovează acele valori pe care eu le-am prezentat public”.

Premierul a precizat că nu este convins să intre în vreun partid politic, dar a anunţat din start că “în mod sigur nu mă văd în Partidul Social Democrat, pentru motive pe care le-am mai spus”.

Pe de altă parte, premierul spune că “le-am recomandat celor de la PNL şi USR să nu se folosească de imaginea mea în campania electorală” şi că “sper ca un număr cât mai mare de oameni să susţină platforma de principii pe care eu o promovez pentru că avem nevoie de o guvernare onestă, cinstită şi eficientă”.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv