Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DNA / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Codrin: Dragnea nu pleacă din spital în următoarele 4 zile, cu sau fără operaţie

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat luni că Liviu Dragnea rămâne internat în următoarele patru zile în spital, indiferent dacă va fi supus sau nu unei intervenţii chirurgicale, iar CEx, care trebuia să aibă loc joi, va fi reprogramat la o dată ulterioară.

“Pentru că nu-l lasă medicii să plece din spital, cu sau fără operaţie, în următoarele patru zile, trebuie să stea, chit că face infiltraţii. Prin urmare, luând act de decizia medicilor, am hotărât împreună să anulăm toate întâlnirile BPN, CEx, şedinţele de alegeri din trei judeţe de săptămâna asta, la tot ce trebuia să participe şi el. Activităţile zilnice ale partidului merg mai departe”, a afirmat Codrin Ştefănescu, pentru Mediafax.

Dragnea și-a delegat atribuțiile de președinte al Camerei Deputaților lui Florin Iordache, în perioada 16-24 martie, potrivit unei decizii publicate, luni, în Monitorul Oficial.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv