Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BRUXELLES: Negocierile între PE și Consiliul UE pentru desemnarea lui Kovesi procuror european se reiau pe 27 martie / POLITICĂ: Dăncilă pregătește o nouă remaniere 

Breaking News:
 

Codrin Ștefănescu, amenințare în stil mafiot: ‘Kovesi nu va candida la niciun fel de prezidențiale, că nu apucă’

Dan Barna, președintele Uniunii Salvați România, a anunțat, marți, că i-a propus Laurei Codruța Kovesi, fosta șefă a Direcției Naționale Anticorupție, să intre în politică.

Barna susține că fosta șefă a DNA are ușile deschise la USR și nu exclude posibilitatea ca Laura Codruța Kovesi să candideze la alegerile prezidențiale de anul viitor din partea USR.

Imediat, rivalii de la Partidul Social Democrat au oferit un răspuns pe măsură așa cum știu ei mai bine, adică în stil mafiot. Mesagerul de serviciu a fost nimeni altul decât Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD.

Acesta susține, nici mai mult, nici mai puțin, că Laura Codruța Kovesi ‘nu va candida la niciun fel de prezidențiale, pentru că nu apucă’.

Într-o intervenție avută la postul de televiziune România TV, Ștefănescu a precizat că este convins că ‘oamenii nu se vor mai temea de acum de forța lui Kovesi și vor începe să vorbească. Și așa vor fi făcute public lucruri îngrozitoare despre fosta șefă de la DNA’.

În plus, Ștefănescu este convins și de faptul că ‘băieții ăia de la USR, care și-au făcut scrisorele de dragoste, vor avea de suferit din cauza faptului că își leagă imaginea de Kovesi. Ei forțează nota acum pentru că știu că altfel nu mai pupă intrare în Parlament, dar veți vedea că vor avea de suferit. Se vor prăbuși’.

Pentru alegerile prezidențiale de anul viitor, Codrin Ștefănescu propune următorul scenariul: ‘Eu cred că Iohannis ar trebui să se teamă mai mult de Cioloș decât de Kovesi. Dar în final sunt convins că anul viitor vom găsi soluția ca să câștigăm inclusiv președinția. O să vedeți’.