Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Comisia care analizează plagiatele, revocată cu o zi înainte de verdictul pentru Tobă

Membrii Comisiei de Etică desemnaţi să analizează plagiatele au fost revocaţi de ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, cu o zi înainte de a da un verdict asupra doctoratului lui Petre Tobă, ministrul Internelor.

petre-toba_1

Totul ar putea fi însă doar tragere de timp, deoarece trebuie numiţi alţi membri în comisie.

Iar Petre Tobă nu demisionează.

Şi nici premierul Dacian Cioloş nu pare să se grăbească, deşi se vede de la o poştă că “hălci” întregi din teza de doctorat a lui Tobă sunt copiate cuvânt cu cuvânt, fără ghilimele şi fără a se cita autorul de unde actualul ministru de Interne s-a inspirat.

Astfel, un verdict “rapid”, aşa cum promitea în 26 noiembrie Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică şi Inovare (ANCSI), nu va fi dat după o săptămână, cum toată lumea aştepta.

Şi nici măcar nu vom şti când se va întâmpla minunea. Ministrul Educaţiei a declarat joi, la finalul şedinţei Executivului că “am decis să revoc Consiliul Naţional de Etică, azi voi semna ordinul în acest sens. Am în vedere crearea în cel mai scurt timp a unui cadru normativ clar, coerent, privind doctoratul în România”.

“Mă voi întâlni la sfârşitul acestei săptămâni cu Consiliul Naţional al Rectorilor şi în cel mai scurt timp cu prezidiul Academiei Române şi ulterior voi reveni cu detalii”, a adăugat Adrian Curaj.

Aşadar, în ritmul acesta, Petre Tobă va sta mult şi bine ministru la Interne, cu toată declaraţia sa de integritate semnată pe propria răspundere.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv