Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:
"Până la capăt", de Sărbători

Condamnatul Dragnea i-a ordonat ministrului Toader OUG privind amnistia

A fost elucidată prezența ministrului Justiției, Tudorel Toader, la ședința de luni a Biroului Permanent al PSD: condamnatul penal Liviu Dragnea i-a ordonat întocmirea Ordonanței de urgență (OUG) privind amnistia și grațierea până la finalul acestui an.

Dacă ministrul Justiției nu va găsi o modalitate de a da amnistia și grațierea, liderii social democrați vor lua o decizie clară într-o ședință a Comitetului Executiv. 

Dragnea a negat luni, după ședință, că pune la cale salvarea condamnaților re rang înalt, printre care se numără și el:

“Nu am discutat cu ministrul justiției Tudorel Toader despre o ordonanță de amnistie, nici cu premierul Dăncilă și sunt absolut convins că nu se va adopta niciun fel de ordonanță de amnistie pe 1 Decembrie sau în jurul acestei date”.
 
Întrebat de jurnaliști dacă va fi adoptată totuși o Ordonanță la o altă dată, el a răspuns: “Nu știu, nu sunt în Guvern”.

La rândul său, Viorica Dăncilă a declarat: “Nu am discutat cu nimeni despre acest aspect. De ce îmi cereți să discut despre un subiect pe care nu l-am discutat cu nicio anumită persoană, nu l-am avut pe ordinea de zi”, a afirmat Dăncilă, la finalul ședinței PSD.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv