Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Condamnatul Vâlcov susține amnistia penală: Un moment zero în anul Centenar ar fi bun pentru toată lumea

Darius Vâlcov,  consilierul premierului Viorica Dăncilă, condamnat în primă instanță la 8 ani de închisoare pentru multiple fapte de corupție – inclusiv trafic de influență și spălare de bani -, susține o amnistie penală.

sursă foto: news.ro

”Un moment zero în anul Centenar ar fi un moment bun pentru toată lumea. (…) Depinde de primul ministru”, a spus Vâlcov luni seară, la Antena 3.

De o astfel de ordonanță de urgență privind amnistia și grațierea ar beneficia, în primul rând, liderul PSD, Liviu Dragnea, condamnat în primă instanță la 3 ani și 6 luni la închisoare cu executare.

Informațiile vehiculate în spațiul public arată clar că Dragnea a ordonat o astfel de ordonanță de urgență. Acesta ar fi și motivul pentru care a convocat până în 19 iulie sesiunea parlamentară extraordinară, nicidecum pentru adoptarea Codului Penal, care a trecut încă din 4 iulie. 

Însă ministrul Justiției, Tudorel Toader, asaltat luni de jurnaliști cu întrebări, neagă că ar fi vorba despre o OUG privind amnistia și grațierea. Nici nu s-ar putea altfel, după ce el a eliberat peste 7.000 de condamnați, prin Legea recursului compensatoriu.

103 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv