Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Consiliul Naţional al PNL. Orban: Doar PNL se bate de la egal la egal cu PSD

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă, la reuniunea Consiliului Naţional al partidului, că doar Partidul Naţional Liberal este forţa politică care “se bate de la egal la egal” cu PSD.

El a arătat că cine nu vine alături de liberali “face un serviciu social-democraţilor”:

“Nu este altcineva pe scena politică românească care să aibă forţa să învingă această caracatiţă postcomunistă, controlată cu aceleaşi mijloace staliniste, pe care o formează PSD-ul lui Dragnea. Doar PNL este forţa politică care se bate de la egal la egal cu PSD şi are capacitatea de a învinge PSD, aşa cum am demonstrat inclusiv în alegerile locale şi cum vom demonstra în următoarele alegeri. PNL trebuie să fie un adversar ireductibil al PSD, principala forţă politică care se luptă cu PSD. Cine este împotriva PSD trebuie să fie alături de PNL, cine nu vine alături de noi în această bătălie, înseamnă că face, de fapt, un serviciu PSD şi acestui mod dezastruos de guvernare şi felului în care îşi bate joc actuala guvernare”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv