Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Cseke Attila: Nu susținem actualul Guvern și nici pe Meleșcanu la șefia Senatului

Cseke Attila, liderul senatorilor UDMR, a declarat, marți, că formațiunea politică pe care o reprezintă respinge numirea lui Teodor Meleșcanu (ALDE) ca președinte al Senatului, propus de PSD.
 
Cseke Attila
 
“Am spus răspicat că nu vom susține actualul Guvern și că susținem o moțiune de cenzură dacă se înaintează, suntem pregătiți să o semnăm. Pe de-o parte nu susținem acest Guvern nici în Parlament și credem că soluția pentru criza guvernametală este ca acest Guvern să fie demis sau să plece de la Palatul Victoria și să fie o altă soluție politică care să guverneze. Rezultă, așadar, că nici pe candidatul propus de PSD, Teodor Meleșcanu, nu îl vom susține pentru funcția de președinte al Senatului. Aceasta este poziția UDMR, nu susținem Guvernul, deci nici pe Meleșcanu din partea PSD  (…), rezultă că nici pe candidatul propus de PSD, Teodor Meleșcanu, nu îl vom susține”, aprecizat el, pentru Mediafax.
 
Potrivit acestuia, abia luni s-a vacantat postul de președinte al Senatului, iar UDMR așteaptă să vadă care sunt propunerile pentru această funcție.
 
“Formalizarea susținerii se va face după ce vom vedea candidații propuși de partidele de opoziție”, a mai spus senatorul UDMR.
 
 
138 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv