Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Daea, neimpresionat de mișcările din partid și de moțiunea depusă împotriva lui: ‘Am probleme mai importante de rezolvat’

Petre Daea, ministrul Agriculturii, este vizat, în mod direct sau indirect, de două evenimente desfășurate în această perioadă.

Pe de o parte avem lupta care se dă în interiorul Partidului Social Democrat, între clanul Dragnea și clanul Firea. Aici este vizat indirect dar, în cazul în care omul său de bază, Liviu Dragnea, va pica din fruntea PSD, atunci Daea are zilele numărate ca ministru al Agriculturii.

Pe de altă parte, avem o moțiune simplă pe agricultură depusă de Partidul Național Liberal. Această moțiune va fi discutată și votată săptămâna viitoare și îl vizează direct pe Daea.

Ministrul este acuzat că a gestionat prost criza pestei porcine, iar asta se va transforma într-o pagubă serioasă, de sute de milioane de euro, la bugetul de stat.

Însă, cu nonșalanța dezarmantă cu care ne-a obișnuit de când este ministru, Daea a lăsat să se înțeleagă că nu este impresionat de cele două evenimente.

Despre scrisoarea nemulțumiților din PSD a spus că ‘am probleme mai importante de rezolvat. Eu trebuie să elimin problemele din agricultură. Asta stă scris în portofoliul meu de ministru’.

Despre moțiunea depusă de PNL împotriva lui, Daea a spus că ‘Daea nu omoară niciun porc, Daea crește porci. Eu nu am mințit, nu mint și nu am timp să mai învăț să mint. Eu nu fac rău țăranului român ci mă dau peste cap să le asigur țăranilor că vor avea repede la loc efectivele de porci. Eu iubesc tot ce se produce la țară, iubesc țăranul român și oaia’.

31 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv