Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:
Abia ajunsă președintele celui mai mare partid din România, se sacrifică!

Dăncilă a intrat în sondajul PSD pentru prezidențiale: “Nu vreau să se creadă că sunt un om laș”

“Dar opțiunea mea este să merg în spatele altui candidat”.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, joi, că a fost inclusă într-un sondaj intern al PSD, pentru alegerile prezidențiale din noiembrie.

“Dacă îmi cere partidul, candidez. Nu vreau să se creadă că sunt un om laș”, a declarat ea.

În sondaj a fost inclus și un candidat din afara partidului, dar și liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a mai spus Viorica Dăncilă.

Ea a arătat că, dacă nu va fi aleasă să candideze, îl va “sprijini, ca premier”, pe candidatul desemnat de PSD: “Dacă nu există o altă opțiune care efectiv să ne ducă spre turul doi, dacă partidul îmi va cere, nu voi face un pas înapoi, dar opțiunea mea este să merg în spatele altui candidat”.

Dăncilă a spus că are deja o primă evaluare privind sondajele pentru desemnarea candidatului PSD la alegerile prezidențiale, dar vrea unul nou, să vadă cum se poziționează primii 2-3 candidați.
 
”Vrem să avem un candidat care să maximizeze șansa PSD. Pentru noi nu a fost ușor, cu președintele partidului arestat, nu a fost ușor să recuperăm în timp relativ scurt. (…) Am discutat cu colegii, am introdus în sondaje pe toți cei care și-au exprimat dorința, am introdus și un alt candidat independent, nu am dat nume, l-am introdus și pe Tăriceanu”, a mai declarat Dăncilă. 
 
Ea susține că PSD poate câștiga alegerile, pentru că a avut o guvernare eficientă: ”Am o primă evaluare, acum vreau să fac un nou sondaj astfel încât să vedem primii doi, primii trei cum stau în sondaje. Pentru mine este important ca partidul să câștige alegerile. Eu vreau ca în următoarea perioadă să creăm un val de încredere. PSD este un partid de succes, nu a făcut niciodată nimic împotriva românilor, am avut o guvernare eficientă, am fost mereu aproape de oameni și cred că suntem o alternativă pentru România și viitorul președinte poate fi de la PSD”.
 
Rezultatul sondajului va fi făcut public la congresul PSD din data de 3 august.
3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv