Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Dăncilă: Decât să vorbesc liber şi să spun prostii, mai bine să am o hârtiuţă în faţă

Premierul Viorica Dăncilă a declarat luni de la tribuna Parlamentului, într-un exces de sinceritate, că preferă să citească de pe foaie, decât să vorbescă liber şi să spună prostii.

„Decât să vorbesc liber şi să spun prostii, mai bine să am o hârtiuţă în faţă şi să spun lucruri corecte. Dumneavoastră aţi vorbit liber şi aţi spus numai prostii, domnule Roman. Dumneavoastră ştiţi doar să jigniţi. Nu am să vă răspund, pentru că nu meritaţi, sunteţi prea jos ca să pot să vă răspund”, i-a replicat Dăncilă deputatului Florin Roman, în cadrul dezbaterilor din plen.

Roman a întrebat la microfon: „Unde-s banii, hoţilor? În şpăgi, în comisioane, în spăgi pe care le daţi prin cimitire, în spăgi pe care le daţi prin tablouri. Abrogaţi OUG 114 şi plecaţi. Domnule Dragnea elicopterul vă aşteaptă pe terasă. Drum bun şi până la Târgovişte să aveţi tot ce trebuie”.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a participat în plenul Camerei Deputaţilor la dezbaterea din cadrul „Orei Premierului”, pe marginea OUG 114 care introduce, printre altele, „taxa pe lăcomie” pentru bănci, la solicitarea grupului parlamentar al PNL.

Tema propusă de PNL la „Ora premierului”este „Opriţi Ordonanţa Lăcomiei, Ordonanţa care bagă România în faliment”.

332 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv