Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Dăncilă, după BPN: Nu îl judec pe Dragnea, dar vreau să schimb modul de lucru în PSD

Premierul Viorica Dăncilă a declarat luni, după ședința Biroului Permanent Național (BPN) a partidului, că vrea să schimbe modul de lucru în PSD, astfel încât decizia să fie “colectivă”.

Întrebată dacă vrea să schimbe, în acest fel, stilul lui Liviu Dragnea, care a intrat la pușcărie în 27 mai, ea a spus: “Nu aş vrea să îl judec pe Dragnea, dar să schimb modul de lucru, decizia nu trebuie luată de un om. Să avem răbdarea să îi ascultăm pe toţi”.

Tot despre conducerea partidului, Viorica Dăncilă spune că trebuie să fie una colectivă.

Întrebată ce calități trebuie să aibă viitorul lider PSD, ea s-a deschis pe sine: “Un preşedinte PSD trebuie să fie pro-european, ataşat valorilor europene. Un preşedinte PSD trebuie să fie un om care să genereze un val de credibilitate, în primul rând între colegi, să fie hotărât, să nu se sperie la primul obstacol”.

“Decizia nu trebuie să o ia preşedintele”

Dăncilă speră să nu fie singurul candidat: “Am înfiinţat un grup de lucru pentru programul politic şi unul care presupune o legătură dintre Consiliul Naţional şi Guvern, legat de programul de guvernare. Nu am vorbit despre candidaturi la şefia partidului, dar sper să avem mai mulţi candidaţi, pentru că nu e bine să avem un candidat unic şi cei care vor să candideze să facă acest lucru. Să fie un om echilibrat, să adune în jurul lui, să aibă răbdare să îşi asculte colegii, să se consulte cu forurile statutare din partid”.

Ea a mai spus că “decizia nu trebuie să o ia preşedintele, pentru că, decizia dacă e bună, toţi să se bucure de acest lcuru, dacă nu, toţi să îşi asume”.

Anterior ședinței BPN, Dăncilă s-a întâlnit cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, despre moţiunea de cenzură care va fi depusă în curând de către PNL și va fi susținută de partidele de Opoziţie.

Viorica Dăncilă a anunțat că a convocat pentru joi o nouă ședință a Comitetului Executiv Național (CEX). Cum ultima a fost vineri, este lesne de înțeles că aceasta dorește să fie în centrul evenimentelor și să se vărbească despre ea la toate buletinele de știri.

153 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv