Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Nicușor Dan a intrat în cursa internă a USR pentru candidatura la șefia Primăriei Capitalei / JUSTIȚIE: Anchetatorii reconstituie, timp de două zile, crimele din Caracal / Dincă a fost mutat la arestul IPJ Olt / ANM: Vremea se răcește semnificativ / Un val de aer polar străbate țara de miercuri până vineri /

Breaking News:
 

Dăncilă, după ce Ciolacu l-a întrebat pe Oprișan dacă vrea bătaie: “Nu s-au înjurat”

Viorica Dăncilă a declarat luni, după scandalul din ședința CEX de vineri a PSD, că are autoritatea de a linişti tensiunile din interiorul partidului, iar Marian Oprişan şi Marcel Ciolacu vor reuşi să se înţeleagă, pentru că nu au altă soluţie.

Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, s-a plâns în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN) al partidului de vinerea trecută, că noul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, l-a înjurat pe holurile sediului PSD.

În replică, Ciolacu l-ar fi întrebat, direct, în şedinţă, dacă vrea bătaie.

Dăncilă susține acum că are capacitatea de a aplana conflictele: „Eu cred că sunt mulţi care pot avea această autoritate, bineînţeles că şi eu am această autoritate, dar a fost o discuţie în care, probabil, s-au strâns foarte multe lucruri şi oamenii au simţit nevoia să vorbească. I-am lăsat să îşi reproşeze ceea ce aveau de reproşat, să îşi spună păsurile, dar, după acest Comitet Executiv, cred că este important să arătăm respect unul faţă de celălalt şi să vorbim despre probleme politice şi mai puţin despre problemele personale. Cred că, dacă vrem într-adevăr să avem succes, trebuie să fim o echipă unită, iar o echipă unită e o echipă în care există acest respect reciproc. (…) Nu s-au înjurat, nu putem vorbi despre acest aspect, şi-au reproşat anumite lucruri care cred eu că s-au finalizat şi că, de acum încolo, vorbim pe alte principii – în primul rând al respectului reciproc, al abordării constructive şi al obiectivelor care ne stau în faţă”.

Dăncilă a precizat că Marian Oprişan şi Marcel Ciolacu vor reuşi să se înţeleagă pentru că „nu au altă soluţie”: „Nimeni nu o să accepte să avem divergenţe, în loc să avem propuneri, sau opinii, sau proiecte pentru viitorul partidului”.

125 Shares