Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Parlamentul a respins OUG de amânare a majorării alocațiilor / Guvernul Orban este obligat să le dubleze, de la 1 februarie / 

Breaking News:
 

Dăncilă, după exit-poll-uri: Suntem în turul 2, nu mi-e teamă că diaspora va răsturna votul

Viorica Dăncilă, candidata PSD la prezidențiale, a declarat duminică seara, la închiderea urnelor, când exit-poll-urile au cotat-o cu 22%, în fața lui Dan Barna, că nu se teme că diaspora va răsturna acest vot.
 
 
“Suntem în turul 2. Să acordăm o atenție deosebită proceselor verbale. Mulțumesc celor care au votat cu inima. Lupta noastră va fi ca și până acum pentru români și pentru România. Sperăm ca votul de azi să fie un vot care se va multiplica în turul următor, un vot care să fie dat cu inima. Nu-mi este teamă că diaspora va răsturna acest vot. Cred că votul bun din diaspora a fost datorat guvernării Dăncilă, care a susținut votul prin corespondență”, a spus Dăncilă.
 
“Nu am plâns absolut deloc, poate bărbații, că și bărbații plâng câteodată”, a răspuns ea unei întrebări.
 
Potrivit exit-poll-urilor IRES de duminică de la ora 20.00, prezentate la ora 21.00, după închiderea urnelor, Klaus Iohannis a obținut 38,7%, Viorica Dăncilă 22% și Dan Barna 16,1%, însă bătălia pentru turul 2 se va da pe voturile din Diaspora.

Prezența finală în primul tur de scrutin a fost de 47,66%, peste 8,6 milioane de români prezentându-se la urne.

Prezidențiale 2019: Prezența la vot a fost de 47,66%. Vezi în TlMP REAL!
 
38 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv