Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București, așteptată să decidă dacă Băsescu a colaborat cu Securitatea / POLITICĂ: CCR va judeca pe 16 octombrie contestația lui Tăriceanu privind numirea lui Meleșcanu președinte la Senat 

Breaking News:
 

Dăncilă i-a retras candidatura lui Pașcu la postul de comisar european interimar

Premierul Viorica Dăncilă a retras candidatura lui Ioan Mircea Pașcu la postul de comisar european interimar, pentru restul de mandat de 6 săptămâni lăsat liber de Corina Crețu.

Decizia Guvernului este în conformitate cu cererea din iunie a președintelui Jean-Claude Juncker, a declarat, miercuri, un purtător de cuvânt al CE.

“Comisia Europeană ia notă de deciziile guvernelor României și Estoniei de a nu propune comisari pentru restul mandatului actual al Comisiei – 31 octombrie 2019. Acest lucru este în conformitate cu cererea președintelui Juncker din iunie”, a declarat, miercuri, un purtător de cuvânt al Comisiei Europene.

Ioan Mircea Pașcu a scris pe Facebook: “Ultima oră: am fost informat de Dna Ambasador pe lângă UE, Luminița Odobescu, ca a primit instrucțiuni pentru retragerea candidaturii mele la postul de comisar interimar al României! Iau notă și mă conformez, așa cum am anunțat, hotărârii luate de Dna Viorica Vasilica Dancilă! Voi reveni …”.

30 Shares