Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Dăncilă îl perie pe Tăriceanu “4%”: ALDE va decide dacă își dorește remanierea lui Meleșcanu

Premierul Viorica Dăncilă nu are de gând să îl remanieze pe ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu (ALDE), declarând cu nonșalanță joi, la finalul ședinței Coaliției, că “ALDE va decide dacă își dorește această remaniere” și că va discuta cu Călin Popescu Tăriceanu pe această temă.

Dăncilă a fost întrebată dacă este mulțumită de activitatea lui Teodor Meleșcanu, după ce mii de români din străinătate au fost împiedicați să voteze la europarlamentare și la referendum, în 26 mai, când au stat la cozi interminabile.

În calitate de președinte interimar al PSD, în locul lui Liviu Dragnea, care a intrat la pușcărie, Dăncilă a anunțat că va face publice abia luni analizele ministerelor de Externe și de Interne privind votul în Diaspora.

“Trebuie să vedem care sunt soluțiile și vom discuta și despre miniștri, dar acest lucru îl vom face în cadrul coaliției”, a precizat ea.

Amintim că PSD a obținut un scor rușinos de 23% la europarlamentare, în timp ce ALDE nu a trecut nici de pragul de 5% pentru a intra în Parlamentul european, primind doar 4,1% din voturile românilor.

Nici PSD, nici ALDE nu primește voturi din diaspora, astfel că aveau tot interesul să blocheze accesul românilor la urne.

Procurorii DNA au anunțat, joi, că au primit de la Parchetul General 42 de plângeri privind nereguli la exercitarea dreptului de vot în diaspora la alegerile din 26 mai și că au deschis un dosar penal. 
190 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv