Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Ședință de Guvern / Evaluarea Națională 2019: Absolvenții de gimnaziu susțin proba la matematică / 

Breaking News:
 

Dăncilă îl plagiază pe Dragnea: Autostrăzile nu se rezolvă prin circ

Premierul Viorica Dăncilă l-a “plagiat” luni pe șeful ei Liviu Dragnea, în privința protestului #șîeu, privind construirea autostrăzilorde, organizat vinerea trecută.

Astfel, Dăncilă a afirmat luni, la Forumul Industriei Auto, că ”oamenii au dreptate să fie supărați pentru ritmul în care s-a lucrat în acest domeniu”, dar că “soluția nu constă în a face circ”.

”Este o problemă esențială (construirea de autostrăzi- n.red) pentru dezvoltarea viitoare a României, însă acest lucru nu-l putem rezolva decât punând umărul la acțiune nu făcând circ și declarații politice. Concret, săptămâna trecută au început lucrările la primii km la autostrada din Moldova”, a mai spus Dăncilă.
 
Liviu Dragnea l-a acuzat pe omul de afaceri Ștefan Mandachi – care a inițiat protestul pentru autostrăzi și a construit, pe banii lui, un metru de autostradă – că  a făcut “circ”, în loc să doneze banii.

“Ca să țipe unii acum că nu fac autostrăzi. Și niște șmecheri să urle că au făcut un metru de autostradă, când astăzi încep lucrările la Autostrada Moldova. Ei fac circ, noi facem autostrăzi. Ei țipă, noi dezvoltăm România. Acel om de afaceri care am înțeles că a cheltuit 100.000 euro pentru acest circ. Dacă tot avea banii ăștia, putea să îi doneze. Legea aprobată în Parlament e Târgu Mureș-Iași. Ce căuta spre București? Totul este circ. Rămâne la latitudinea noastră să spunem adevărul. Nu vă cer să mințiți, să manipulați, vă cer să aveți curajul să spuneți oamenilor ce se întâmplă. Pentru că altfel îi lăsați pe acești circari conduși de leneși. Nu mai știu cum să îi zic lui Iohannis – leneș. Se supără, de fapt nu se supără că și pentru asta îi trebuie efort”, a declarat Liviu Dragnea.

 

127 Shares