Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Dăncilă: Românii au fost şi vor rămâne un popor proeuropean

Premierul Viorica Dăncilă le-a promis joi seară liderilor europeni, la ceremonia de deschidere a preşedinţiei Consiliului UE, desfășurată la Ateneul Român, că ţara noastră va demonstra că este “pe deplin pregătită să stea cu fruntea sus în rândul tuturor celorlalte state membre”.

“Vom demonstra că România şi-a câştigat pe deplin rolul ca stat membru al UE. Vom demonstra că România este pe deplin pregătită să stea cu fruntea sus în rândul tuturor celorlalte state membre şi vom demonstra că România e bine pregătită să gestioneze dosarele şi să fie un mediator imparţial care să poată genera consens pe plan european. (…) Vreau să vă spun că românii au fost şi vor rămâne un popor proeuropean. Dimpotrivă, ne dorim să participăm activ la deciziile majore ale UE şi iată că astăzi o facem. Ne dorim să fim respectaţi şi iată că astăzi România se aşează la masa unde se discută viitorul UE”, a spus Dăncilă.

96 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv