Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Dăncilă se întâlnește cu Ursula von der Leyen pentru a-și impune comisar european pe unul dintre penalii Plumb sau Nica / EXTERNE: Iohannis se întâlnește cu Trump la Casa Albă / 

Breaking News:
 
Penalii sunt mai puternici

Dăncilă s-a răzgândit, cedând presiunilor din PSD: “Nu voi vota la referendum”

În urma presiunilor la care a fost supusă de capii PSD, dar și din obediență față de șeful ei din partid, condamnatul penal liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă a anunțat vineri seara, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că nu mai votează la referendumul pe justiție convocat de președintele Klaus Iohannis, deși cu doar două zile în urmă declarase că va vota, motivând este un susţinător al statului de drept şi al independenţei justiţiei.

„După cum știți, am fost hotărâtă să votez la referendum. Sunt un om al echilibrului și am vrut să demonstrez acest lucru. În urma ultimelor intervenții ale președintelui Iohannis, am văzut că acest referendum nu are o miză decât pentru interesul propriu, pentru dărâmarea Guvernului și pentru a se poziționa împotriva partidului din care fac parte. De aceea le-am transmis colegilor mei că nu o să fiu părtașă la această acțiune a domnului președinte, ultimele declarații au demonstrat acest lucru, și că nu voi vota la referendum”, a spus Viorica Dăncilă.

Ea a insistat că și-a anunțat deja colegii din staff-ul PSD că nu va ridica buletinele de vot pentru referendum.

106 Shares