Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Daniel Barbu (ALDE) a demisionat de la șefia AEP, pentru a candida la europarlamentare

Daniel Barbu a demisionat din funcția de președinte al Autorității Electorale Permanente (AEP), pentru a candida pe lista ALDE la alegerile europarlamentare din 26 mai anul acesta.

Renunțarea la funcție survine după ce Pro România l-a acuzat de  încălcarea principiului imparţialităţii, deoarece a participat la şcoala politică de iarnă a tineretului ALDE.

„Tăriceanu doreşte ca Iohannis să fie un preşedinte imparţial, dar îl împinge pe Daniel Barbu să fie un preşedinte (de AEP) care încalcă chiar principiul prevăzut de lege – al imparţialităţii! Daniel Barbu, preşedintele Autorităţii Electorale Permanente şi posibil candidat ALDE la Parlamentul European, a participat ieri la şcoala politică de iarnă a tineretului ALDE. (…) Ştim cu toţii că domnul Barbu a fost membru ALDE, nu ştim dacă mai este, dar sigur s-a comportat ca atare în exerciţiul de conducere a AEP. Lucrurile se agravează însă atunci când chiar domnia sa urmează să candideze şi organizează alegerile în acelaşi timp! Solicităm public demisia de urgenţă a preşedintelui AEP pentru a garanta un proces electoral fără suspiciuni!”, a declarat vicepreşedintele partidului Pro România, Răzvan Mitu, într-un comunicat transmis duminică.

103 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv