Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu și-a anulat toate ieșirile publice, după ce a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Iohannis a avizat începerea urmăririi penale a lui Petre Roman și Voican Voiculescu în dosarul Mineriadei / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:
Probleme în "paradisul" ProRomânia pe tema negocierii cu ALDE pentru o alianță politică

Daniel Constantin îl sabotează pe Ponta și îl atacă pe Tăriceanu: Este un rebut politic

Fost copreședinte al ALDE, Daniel Constantin – acum numărul doi din Pro România, se poziționează total diferit de Victor Ponta, liderul acestei formațiuni, atacându-l pe Călin Popescu Tăriceanu, partenerul PSD la guvernare și în majoritatea parlamentară.

Concret, Daniel Constantin l-a contrazis pe Ponta, luni seară la Realitatea TV, în privința negocierii cu ALDE pentru o alianță politică.

„Tariceanu caută, și înțeleg că decizia e luată, să iasă de la guvernare și să facă alianță cu Pro România. Indiferent ce se întâmplă, eu ca fondator al Pro România nu o să fiu niciodată de acord să facem vreo combinație politică cu dl Tăriceanu. Sunt și alții care nu vor fi niciodată de acord. Pro România s-a construit pentru viitor. Unii colegi vor grupuri comune. Tăriceanu este un rebut politic, au zis cetățenii la vot”, a declarat Daniel Constantin. 

29 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv