Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:
Viorica Dăncilă, obligată să prezinte Executivul la votul de încredere

Decrete pentru demisiile miniștrilor ALDE, dar nu și pentru interimarii PSD. Iohannis forțează Guvernul să meargă la vot în Parlament

Președintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele prn care a luat act de demisia celor trei miniștri ai ALDE, dar nu a acceptat miniștrii interimari propuși de Viorica Dăncilă, astfel că aceasta este obligată să meargă cu Guvernul pentru vot în Parlament, după ce Călin Popescu Tăriceanu a rupt coaliția.

Cei trei miniștri demisionari sunt Graţiela Gavrilescu – de la Mediu, Anton Anton – de la Energie și Viorel Ilie – de la Relația cu Parlamentul.
 
Ramona Mănescu, acceptată recent de Iohannis în funcția de ministru de Externe, nu a vrut să plece din Guvern și a demisionat din ALDE.
 
 
Viorica Dăncilă a declarat, joi, că Guvernul trebuie să se prezinte în fața Parlamentului pentru un vot de încredere. ”Noi trebuie să venim cu un vot de încredere indiferent dacă opoziția depune sau nu moțiune de cenzură”, a spus premierul, la Argeș.
 
Liderul PNL, Ludovic Orban, a anunțat deja că liberalii vor depune moțiune de cenzură la mijlocul luni septembrie, însă cu condiția ca documentul să fie semnat de 234 de deputați și senatori, cu unul mai mult decât numărul necesar picării Guvernului.
48 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv