Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu și-a anulat toate ieșirile publice, după ce a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Iohannis a avizat începerea urmăririi penale a lui Petre Roman și Voican Voiculescu în dosarul Mineriadei / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Dragnea a salvat-o pe Dăncilă de jurnaliști: De ce nu-mi puneți mie întrebările?

Liderul PSD Liviu Dragnea a salvat-o miercuri pe premierul Viorica Dăncilă de întrebările jurnaliștilor privind întrevederea de marți cu președintele Klaus Iohannis pe tema relocării ambasadei României în Israel.

Dăncilă a fost chestionată dacă se impune suspendarea șefului statului, după ce colega ei de partid, Doina Fedorovici, a declarat că Iohannis și-a depășit atribuțiile prin acuzele pe care le-a lansat la adresa ei.

Dragnea a sărit rapid: “Astea sunt întrebări pe care mi le puneați mie de obicei. De ce nu mi le puneți mie?” 

“Acum este doamna premier aici”, a venit replica jurnalistului. 

Dragnea a justificat însă că “doamna premier se ocupă de Guvern totuși, nu…”. 

Simțindu-se apărată, Dăncilă, a întrărit spusele șefului de partid:

“La acest lucru răspunsul vi-l poate da președintele partidului. Așa cum s-a spus, eu mă ocup de Guvern, nu de o decizie politică”.
 

De teamă că reporterii vor insista și cu alte întrebări, Dragnea a întrebat-o el: “V-a cerut demisia?”. “Nu”, a venit răspunsul premierului.

Deplin satisfăcut, liderul pSD i-a concediat pe jurnaliști, spunându-se să o lase să plece pentru că trebuie să ajungă la Palatul Victoria, la ședința de guvern. 

46 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv