Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Toader și Carmen Dan sunt audiați în Comisia LIBE a Parlamentului European / Eurodeputații critică OUG privind contestarea în anulare / ACTUALITATE:  Iohannis merge la Iași cu o zi înainte de sărbătorirea a 160 de ani de la Unirea Principatelor RomâneSĂNĂTATE: Numărul deceselor din cauza gripei a ajuns la 29 

Breaking News:
 

Dragnea a salvat-o pe Dăncilă de jurnaliști: De ce nu-mi puneți mie întrebările?

Liderul PSD Liviu Dragnea a salvat-o miercuri pe premierul Viorica Dăncilă de întrebările jurnaliștilor privind întrevederea de marți cu președintele Klaus Iohannis pe tema relocării ambasadei României în Israel.

Dăncilă a fost chestionată dacă se impune suspendarea șefului statului, după ce colega ei de partid, Doina Fedorovici, a declarat că Iohannis și-a depășit atribuțiile prin acuzele pe care le-a lansat la adresa ei.

Dragnea a sărit rapid: “Astea sunt întrebări pe care mi le puneați mie de obicei. De ce nu mi le puneți mie?” 

“Acum este doamna premier aici”, a venit replica jurnalistului. 

Dragnea a justificat însă că “doamna premier se ocupă de Guvern totuși, nu…”. 

Simțindu-se apărată, Dăncilă, a întrărit spusele șefului de partid:

“La acest lucru răspunsul vi-l poate da președintele partidului. Așa cum s-a spus, eu mă ocup de Guvern, nu de o decizie politică”.
 

De teamă că reporterii vor insista și cu alte întrebări, Dragnea a întrebat-o el: “V-a cerut demisia?”. “Nu”, a venit răspunsul premierului.

Deplin satisfăcut, liderul pSD i-a concediat pe jurnaliști, spunându-se să o lase să plece pentru că trebuie să ajungă la Palatul Victoria, la ședința de guvern.