Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BRUXELLES: Negocierile între PE și Consiliul UE pentru desemnarea lui Kovesi procuror european se reiau pe 27 martie / POLITICĂ: Dăncilă pregătește o nouă remaniere 

Breaking News:
 

Dragnea, atac dur la Iohannis: ‘E gata să facă orice pentru a-și pune iar un guvern al lui’

Invitat joi seara la o cunoscută emisiune de televiziune, Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat, a orchestrat un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis, președintele României.

Dragnea îl acuză pe Iohannis, printre altele, că ‘este gata să facă orice pentru a-și pune iar un guvern al lui’.

Liderul PSD nu exclude posibilitatea ca ‘Iohannis să susțină anumite acțiuni violente tocmai pentru că vede că pierde teren. El știe că noi ceea ce prezentăm chiar, iar românii simt deja asta. Acum ne pregătim să dăm drumul la Legea pensiilor și îl vadă pe Iohannis în stare să facă orice pentru a bloca acest proiect. Este gata să dea Guvernul jos chiar și prin violență, pentru ca această lege să nu intre în vigoare’.

Dragnea l-a luat la țintă și pe Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal, pe care îl acuză că ‘vrea să ajungă la guvernare pentru a bloca legea salarizării. Ei nu vor ca românii să aibă venituri mai mari și ca resursele României să fie folosite și pentru români’.