Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Nicușor Dan a intrat în cursa internă a USR pentru candidatura la șefia Primăriei Capitalei / JUSTIȚIE: Anchetatorii reconstituie, timp de două zile, crimele din Caracal / Dincă a fost mutat la arestul IPJ Olt / ANM: Vremea se răcește semnificativ / Un val de aer polar străbate țara de miercuri până vineri /

Breaking News:
 

Dragnea, avertisment pentru Viorica Dăncilă: “Să nu uite pentru ce a fost pusă acolo!”

Liviu Dragnea i-a transmis, marți, un avertisment premierului Viorica Dăncilă, care a refuzat să dea Ordonanța de urgență privind amnistia și grațierea, dar și restructurarea Guvernului, după refuzul președintelui Klaus iohannis de a-l numi miniștru la Justiție pe Eugen Nicolicea, iar pe Tit Liviu Brăiloiu și Oana Florea la Fondurile europene, respectiv la Românii de Pretutindeni.

”Să nu uite pentru ce a fost pusă acolo”, a spus “Daddy”, într-un interviu la Adevărul Live.

Mai întâi, el s-a eschivat să spună în ce relații se află cu premierul Viorica Dăncilă: ”Eu am relații personale cu femeia pe care o iubesc”.

Apoi, Dragnea a spus: ”O să analizăm după alegeri. Un sfat al meu: niciun ministru să nu uite pentru ce a fost pus acolo. A fost pus acolo să implementeze un program de guvernare votat de români. Dacă fiecare membru al guvernului ține minte asta și nu consideră că ajungând pe un post de ministru i-a crescut capul, o să fie un ministru bun și eficient”, a avertizat Liviu Dragnea.

Întrebat ce se va întâmpla cu restructurarea guvernului, decisă în CEX dar refuzată de prim-ministru, liderul PSD a spus, de asemenea, că situația va fi discutată după alegeri.

Despre faptul că ar fi fost mai simplu să discute, înainte de remaniere, cu președintele Klaus Iohannis, liderul PSD a replicat: 

”Doamna prim-ministru a discutat cu președintele. Mai mult ce era să facem? Să mergem cu lăutari? Să ducem un coș cu roșii și cu castraveți?”.

31 Shares