Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Dăncilă se întâlnește cu Ursula von der Leyen pentru a-și impune comisar european pe unul dintre penalii Plumb sau Nica / EXTERNE: Iohannis se întâlnește cu Trump la Casa Albă / 

Breaking News:
 

Dragnea, despre participarea lui Dăncilă la referendum: ”Dacă a zis așa, e foarte bine”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, în Dolj, că va merge și el la referendumul pentru justiție convocat de președintele Klaus Iohannis duminică, în ziua alegerilor europarlamentare. 
 

”PSD a spus tot timpul, în frunte cu mine, că nu respinge întrebările la referendum, chiar le susținem”, a spus Dragnea. 
Întrebat cum comentează participarea premierului la referendum, Dragnea a declarat: “Dacă a zis așa, e foarte bine”. 

El a a spus că, la rândul său, va vota. “Cum veți vota?”, a fost întrebat. “E, hai să ajungem acolo! Iar vreți să-mi mai facă ăștia un dosar? Că spun, că influențez referendumul”, a răspuns el.

Viorica Dăncilă a anunțat miercuri, la Bacău, că va vota duminică și pentru europarlamentare, și pentru referendum: „Voi vota şi pentru referendum. Aşa cum am spus de fiecare dată, sunt un susţinător al statului de drept, al independenţei justiţiei, dar şi al drepturilor cetăţenilor, pentru că şi acest lucru trebuie să îl avem în vedere de fiecare dată şi între toate trebuie să existe un echilibru”.

Ulterior, ea s-a sucit: “Am spus că merg al referendum, dar nu am spus modul în care voi vota”.

În schimb, liderul senatorilor PSD, Șerban Nicolae, a anunțat că va refuza ”buletinele de vot pentru falsul referendum”. ”Nu sunt complice la fals și uz de fals! Domnule Iohannis, domnule Cioloș și diverși alții, puțini și penibili, nu insistați cu această înșelăciune”, a scris pe Facebook Nicolae.

La rândul său, Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, a transmis sâmbătă organizațiilor partidului pe care îl conduce, să-i îndemne pe cetățeni să nu ridice buletinele de vot pentru referendum, întrucât acest lucru echivalează cu prezența la acest scrutin.

 
16 Shares