Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Dragnea, după ce Dăncilă a refuzat restructurarea Guvernului: “A spus că vrea să rezolve într-o zi sau două”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri după ședința CEx a PSD, în care s-a votat – cu un singur vot împotrivă – remanierea lui Tudorel Toader și înlocuirea lui cu Eugen Nicolicea, că “nu mai e cazul” ca noul ministru să promoveze ordonanțele de justiție.

“Nu, nu mai e cazul, a început procedura parlamentară” de modificare a Codurilor penale, a spus el.

Întrebat ce trebuie să facă noul ministru Nicolicea – dacă va fi numit. “V-am răspuns foarte clar. Noul ministru trebuie să rezolve blocajele din minister privind acte normative care țin de aplicarea programului de guvernare. Apoi, să se preocupe de starea justiției”.

Întrebat de ce nu a fost premierul Viorica Dăncilă de acord cu restructurarea Guvernului, Dragnea a răspuns: “A spus clar că vrea și speră să se rezolve într-o zi sau două”.

Despre faptul că este posibil ca Iohannis să tergiverseze numirea unui nou ministru la Justiție, Dragnea nu a spus clar dacă există varianta unui interimar la Justiție. “Guvernul va respcta prevederile constituționale”, a adirmat el.

Întrebat dacă i-a cerut demisia lui Toader marți, când l-a chemat la el în birou timp de o oră, Dragnea a negat.

53 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv