Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Ședință de Guvern / Evaluarea Națională 2019: Absolvenții de gimnaziu susțin proba la matematică / 

Breaking News:
 
Liderul PSD, care a venit cu juna Irina la mitingul de la Craiova și a declarat pe scenă că îi vrea nași pe Olguța și Manda, îl susține pe criminalul Iliescu

Dragnea, exces de sinceritate: Nu mă pot delimita de Iliescu. Dosarul Revoluției e o mascaradă

Liviu Dragnea s-a declarat deranjat vineri, după mitingul electoral organizat de PSD la Craiova, de faptul că a fost întrebat dacă va lua o poziţie faţă de Ion Iliescu.

„Dosarul Revoluției trimis de Lazăr la instanță este o mascaradă ca să încerce să abată atenția de la grozăviile care au ieșit la iveală despre el. Nu mă pot delimita de Ion Iliescu. Ion Iliescu este un om pe care îl apreciez, un om care a ținut România în granițele ei și în stabilitate într-o perioadă foarte grea. Nu. Eu cred că este o mascaradă”, a răspuns Liviu Dragnea.

Liderul PSD a jignit-o pe jurnalista care nu l-a slăbit cu întrebările despre Iliescu. 

Ziarista i-a amintit că Ion Iliescu este acuzat şi în dosarul Mineriadei de infracţiuni contra umanităţii, însă Dragnea i-a replicat: „Domnişoară, mai calm, uitaţi-vă că aici este atâta atmosferă, sunteţi din alt film, ce naiba?”.

La miting, Dragnea a venit cu iubita sa, Irina Tănase, care este mai tânără cu 30 de ani decât el, fiind chiar mai mică decât nora lui. Dragnea a spus pe scenă că ar vrea ca Olguța Vasilescu și Claudiu Manda să îi fie nași de cununie.

La eveniment au participat candidații PSD la europarlamentare și liderii locali, în frunte cu Olguța și proaspătul ei soț, Claudiu Manda, candidat pe un loc eligibil la europarlamentare.

Dragnea a amestecat problemele sale din justiție – condamnat definitiv la închisoare cu suspendare, în 2014, pentru fraudarea referendumului din 2012, și la 3 ani și 6 luni cu executare, în primă instanță, în dosarul “Bombonica” -, susținând că „dorința lui Iohannis” este să fie arestat.

„Mulți dintre voi mi-ați spus, Liviule, nu te lăsa. Mi-a mai zis cineva: „chiar dacă te arestează, să nu renunți, că venim să te scoatem de acolo”. Sper să nu ajungem acolo. Asta este dorința lui Iohannis, pentru că este îngrozit de noi”, a spus liderul PSD. 

630 Shares