Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Dragnea o face mincinoasă pe Corina Creţu: “Spui că ţii cu ţara şi votezi împotriva ei”

Liviu Dragnea a atacat-o, joi, pe Corina Creţu, comisar european pentru Dezvoltare Regională, care a părăsit PSD și s-a înscris la partidul lui Ponta, Pro România.

Colegiul Comisarilor, din care face parte şi Corina Creţu, a votat pentru transmiterea scrisorii Comisiei Europene de avertizare a României privind modificarea Legilor Justiţiei.

“Dacă e aşa cum spune purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene, am constatat că doamna Corina Creţu, care este candidat la europarlamentare pentru o formaţiune politică de securişti, a votat împotriva României. Când votezi în unanimitate să trimiţi o scrisoare pentru a sancţiona România, nebazându-te pe nimic, în acelaşi timp eşti în campanie electorală la un partid care este împotriva partidului de guvernământ. Tu spui că ţii cu ţara ta şi votezi împotriva ei nu poţi să fii decât mincinoasă”, a acuzat-o Liviu Dragnea.

Frans Timmermans a transmis o scrisoare autorităților române în care avertizează România cu un mecanism mai dur decât MCV, dacă intră in vigoare modificările aduse Codurilor penale.

Acesta precizează că reprezentanţii Comisiei Europene au fost nevoiţi să revină în ultimele luni, la intervale frecvente, la chestiunea evoluţiilor privind statul de drept în România.

Scrisoarea este adresată preşedintelui Klaus Iohannis, preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, preşedintelui Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea şi premierului Viorica Dăncilă.

 

 

Potrivit scrisorii, Comisia Europeană va declanşa “Rule of law Framework”, proces care va înlocui pentru un timp MCV, dacă ţara noastră adoptă alţi paşi negativi în domeniul judiciar, precum promulgarea ultimelor modificări aduse codurilor penale.

275 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv