Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Dragnea o scoate pe Dăncilă la raport: ‘Luăm multe decizii bune, dar pe care oamenii nu le văd pentru că nu știm să comunicăm’

Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat, a anunțat, duminică seara, într-o intervenție avută la o cunoscută emisiune de televiziune, că premierul Viorica Dăncilă își va prezenta, luni, bilanțul pe cele șase luni de mandat avute până acum.

sursă foto: Facebook

Acțiunea face parte dintr-un plan mai amplu al lui Dragnea care își dorește ca membrii guvernului să iasă mai des la discuții cu oamenii și să-și prezinte constant planurile sau realizările.

Asta pentru că Dragnea este de părere că ‘noi luăm multe decizii bune sau importante pentru viitorul României, dar sunt decizii de care oamenii nu află, pe care oamenii nu le văd pentru că nu știm să comunicăm. Recunosc că există această problemă a comunicării. De aceea ideal ar fi ca fiecare ministru să ajungă să iasă săptămânal și să spună tot ce este important pe linia lui de acțiune’.

Măsura propusă de Dragnea s-ar putea să fie una cu două tăișuri în condițiile în care se știe că ieșirile publice nu sunt punctul forte al premierului Dăncilă, asta evident în cazul în care Viorica Dăncilă are un punct forte.

Premierul României s-a întrecut în gafe ilare, chiar dacă multe au intervenit în momente în care Viorica Dăncilă nu trebuia decât să citească de pe o foaie.

Chiar și așa, Liviu Dragnea dă asigurări că nu se pune problema unei remanieri guvernamentale ci doar se încearcă o evaluare a miniștrilor, în condițiile în care ‘sunt zone în care se pot face îmbunătățiri’.

39 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv