Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

 POLITICĂ: La Parlament are loc Consiliul Național al PSD, urmat de CEx / Amnistia și grațierea, tot mai cerută la vârful partidului

Breaking News:
 

Dragnea, prima reacție după scandalul Tudose-Carmen Dan: “Sper ca Mihai să rămână premier”

Premierul Mihai Tudose și Carmen Dan, ministrul de Interne, și-au adresat cuvinte grele și s-au acuzat reciproc de minciună în legătură cu situația din fruntea Poliției Române.

Situația a devenit atât de tensionată încât fiecare dintre cei menționați a afirmat public că nu mai poate lucra cu celălalt, astfel că este de așteptat ca, într-un timp cât mai scurt, unul dintre ei să cedeze, respectiv să demisioneze, sau chiar să fie înlăturat.

Aflat în turneu în Bacău, unde pregătește alături de vicepremierul Paul Stănescu ședința Comitetului Executiv al PSD ce ar urma să aibă loc la Iași, Liviu Dragnea, președintele social-democraților, a oferit prima reacție în acest caz.

Deși practic este omul care o ține în funcție pe Carmen Dan, Dragnea speră ca cele două părți să o dea la pace și “Mihai Tudose să rămână premier”.

Dragnea își dă seama că PSD-ul s-ar face maxim de râs la nivel de imagine, dacă și-ar trânti al doilea guvern în mai puțin de un an, după Grindeanu, dar presiunile sunt tot mai mari.

Deputatul Cătălin Rădulescu i-a solicitat oficial lui Dragnea să renunțe la Tudose pe motiv că “a avut ieșiri repetate în mass-media, contrare pozițiilor partidului, și  a arătat insubordonare față de deciziile partidului”.