Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Liviu Dragnea a convocat CEx la ora 16.00 pentru a-i reconfirma susținerea / El a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul “Bombonica” / Sentința nu este definitivă

Breaking News:
 

Dragnea propune o întâlnire în patru în care să-l prindă pe Iohannis la înghesuială

Mihai Fifor, noul ministru al Apărării, şi Gheorghe Şimon, noul ministru al Economiei, au depus marţi jurământul la Palatul Cotroceni.

Cu această ocazie, Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, i-a aruncat mănuşa preşedintelui Klaus Iohannis solicitând o întâlnire privată în care Dragnea să-l prindă pe Iohannis la înghesuială.

Liderul PSD ar urma să fie susţinut în cadrul întâlnirii de principalii săi acoliţi, premierul Mihai Tudose şi Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE.

Dragnea speră că acest rendez-vous în patru va avea loc într-un timp cât mai scurt şi susţine că întâlnirea ar urma să fie extrem de importantă pentru viitorul României.

Liderul PSD spune că “preşedintele a lăsat să se înţeleagă că este de acord cu această idee” şi că printre subiectele care ar urma să fie dezbătute se află politica de înzestrare a armatei, sprijinirea industriei de Apărare, centenarul Marii Uniri de anul viitor şi pregătirile pentru prima jumătate a anului 2019 când ţara noastră va deţine preşedinţia rotativă a Uniunii Europene.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.