Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:
După un mariaj de 28 de ani cu Bombonica, liderul PSD își reface viața cu o tinerică de 26 de ani

Dragnea se pregătește de nuntă înainte de europarlamentare și de sentința definitivă

Juna Irina, care a împlinit de curând de 26 de ani, este cu 30 de ani mai tânără decât Dragnea și chiar mai mică decât nora lui.
 
Dublul condamnat penal Liviu Dragnea se pregătește de nuntă înainte de alegerile europarlamentare (25 mai) și de sentința definitivă de la Completul de 5 judecători al Instanței Supreme – care va fi dată cel mai probabil în luna iunie.
 
 
Irina, care a împlinit în luna septembrie 26 de ani, este cu 30 de ani mai tânără decât Dragnea și chiar mai mică decât nora lui, care a avut nunta în vara trecută.
 
Anunțul privind mariajul a fost făcut joi seară de secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu. Acesta a declarat, într-o intervenție telefonică la B1Tv, că Irina Tănase va deveni ”cât de curând” soția lui Liviu Dragnea.
 
Totodată, Ștefănescu a respins informațiile din presă că liderul PSD va pleca în insulele Maldive toată luna ianuarie, după ce i-a delegat atribuțiile de președinte al Camerei Deputaților lui Florin Iordache.
 
„Liviu Dragnea nu se află în Maldive cu logodnica lui, care îi va deveni și soție cât de curând. (…) Liviu Dragnea nu a plecat în insule exotice, nu a plecat nici pe Lună, nici pe Marte. Liviu Dragnea nu e plecat din țară și nu va pleca din țară, în mod sigur”, a spus Codrin Ștefănescu.

Irina Tănase a apărut prima oară în public alături de Dragnea la congresul PSD din martie 2018. Atunci, liderul PSD a răspuns, la o întrebare pe această temă, ca nu a cerut-o în căsătorie. “Pur și simplu am decis să fie lângă mine la congres. S-a vobit despre acel inel, nu sunt zgârcit, dar nu este un inel scump. I l-am dăruit, dar nu este un inel de logodnă”.

Liderul PSD a mai fost căsătorit cu Bombonica Prodana, timp de 28 de ani, dar au divorțat în 2015, înainte ca amândoi să fie puși sub acuzare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecția Copilului Teleorman.

Anul trecut, Bombonica a plătit prejudiciul de circa 108.000 de lei produs DGASPC Teleorman, prin salarizarea ilegală a celor două angajate care au lucrat de fapt 2 ani la sediul Organizației PSD Teleorman, condusă de fostul ei soț, Liviu Dtagnea.

Procuroii au închis dosarul în cazul Bombonicăi, însă procesul a continuat, iar Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanță la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, pe 21 iunie 2018.

Acum urmează sentința definitivă, la Completul de 5 judecători al ÎCCJ – al treilea tras la sorți, după placul lui Dragnea.

Cel mai probabil, instanța va pronunța decizia definitivă în cursul lunii iunie, înainte de vacanța judecătorească – și de vacanța parlamentară.

Iar cum PSD trebuie să-și cosmetizeze imaginea înainte de alegerile europarlamentare, Dragnea va pune de o nuntă ca la carte, pentru a canaliza atenția alegătorilor asupra lui și a junei sale soții, în loc de guvernarea dezastruoasă a Vioricăi Dăncilă și de promisiunile neonorate ale baronilor PSD.

141 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv