Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Dragnea și Orban, răfuieli pe tema plângerii penale de înaltă trădare

Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal, a depus plângere penală împotriva premierului Viorica Dăncilă și a lui Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat.

Plângerea a pornit de la intenția celor doi de a muta ambasada României de la Tel Aviv la Ierusalim. Orban a depus plângerea la Parchetul General, dar procurorii de aici au declinat-o către DIICOT.

Evident, reacția oficială a lui Dragnea nu s-a lăsat prea mult așteptată. Liderul PSD susține că “nu trebuie să fim surprinși dacă vom afla că plângerea a fost redactată chiar în biroul lui Iohannis de la Cotroceni”.

Dragnea consideră că “asistăm la punerea în practică a dorinței domnului Iohannis de a prelua în mod brutal guvernarea, nesocotind rezultatul alegerilor. Domnul Iohannis șantajează prin uneltele sale și pune presiune aiurea pe doamna Dăncilă”.

Mai mult, Liviu Dragnea se întreabă “cum de domnul Orban nu a depus plângere penală de înaltă trădare și pe numele domnului Iohannis? Că l-am văzut pe domnul Iohannis stând la discuții cu reprezentanții unui stat, Kosovo, care încă nu este recunoscut public de România”.

În schimb, Ludovic Orban susține că nu are nicio legătură cu Klaus Iohannis și chiar lansează posibilitatea de a introduce o moțiune de cenzură împotriva premierului Viorica Dăncilă.

“Treaba cu plângerea scrisă la Palatul Cotroceni este doar o minciună gogonată. Demersul nu are nicio legătură cu domnul președinte. În schimb, nu pot să nu remarc faptul că domnul Dragnea și doamna Dăncilă adoptă o atitudine din ce în ce mai panicată în ultima perioadă. Probabil simt că le cam fuge pământul de sub picioare. Dragnea să nu creadă că am renunțat la ideea de a introduce o moțiune de cenzură împotriva premierului. Trebuie doar să alegem cu minuțiozitate momentul potrivit pentru că avem dreptul la o singură moțiune pe sesiunea parlamentară. Eu sunt convins că există nemulțumire în rândul parlamentarilor care susțin coaliția de guvernare și unii dintre aceștia ar putea vota moțiunea de cenzură. Nu neapărat pentru că ei simt că se duce România în cap, cu PSD la guvernare. PSD-iștilor și celor de la ALDE le pasă foarte puțin de România. Pe ei însă îi doare că se duc ei în cap dacă îi mai țin în brațe pe Dragnea și Dăncilă”, a fost mesajul războinic transmis de Ludovic Orban.

10 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv