Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Dragnea tranșează cu baronii PSD soarta ministrului Toader

Condamnatul penal Liviu Dragnea, împreună cu liderii filialelor PSD se reunesc luni la ora 12.00 în ședința Biroului Permanent Național, pentru a discuta dacă îl remaniază pe ministrul Justiției, Tudorel Toader.

Toader se află în situația de a-și pierde funcția dacă nu adoptă ordonanțele de urgență cerute de mai mult timp de penalii din PSD, în frunte cu Dragnea. Una dintre ordonanțe vizează amnistia și grațierea, alta – transpunerea în codurile penale a deciziilor CCR.

 

PSD a părăsit sala de vot la moțiunea împotriva lui Toader. Îl șantajează pentru noi OUG

Fără a justifica de ce aceste teme nu sunt adoptate în Parlament, Liviu Dragnea i-a arătat “pisica” lui Toader săptămâna trecută, la moțiunea de cenzură depusă de PNL și USR, când le-a dat ordin parlamentarilor PSD să părăsească sala, la vot.

Cum votul a fost amânat pentru această săptămână, Toader este constrâns să ia rapid o decizie.

“Există o stare de nemulțumire pe care nu avem de gând să o ascundem în rândul parlamentarilor, și nu numai, care trebuie lămurită săptămâna viitoare într-un fel sau altul”, a spus Dragnea.

“Eu nu cer o ordonanţă anume, vreau doar coerenţă şi asumare de responsabilitate, într-un fel sau altul. Deci vreau ca în maxim două săptămâni de zile să închidem discuţiile despre aceste subiecte – se dau sau nu se dau, dar lumea să ştie”, susține liderul PSD. 

USR: PSD și ALDE negociază pe capul lui Tudorel asemeni unei reglări de tip mafiot
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv