Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BRUXELLES: Încep negocierile între PE și Consiliul UE pentru şefia Parchetului European. Kovesi, favorită / POLITICĂ: Iohannis: “Sunt aproape hotărât să convoc un referendum” / Băsescu: N-aș risca pe chestiuni de justiție, CCR îți dă în cap cu cărticica (Constituția)” / JUSTIȚIE: Carmen Dan: Toade documentele din dosarul “10 august” au fost desecretizate / 

Breaking News:
 

Dragnea: Va fi un miting mare, foarte mare la București

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunțat luni că partidul va organiza un miting de amploare în Capitală pentru susținerea familiei tradiționale, fără a confirma însă că vor veni 1 milion de susținători, așa cum a apărut în presă. 

“Va fi un miting mare, foarte mare, la București, pentru că suntem pe ultima sută de metri în a adopta la Senat proiectul de modificare a Constituției”, a spus Dragnea.

El a explicat, la finalul ședinței CEx a PSD, că “cea mai importantă decizie este cea legată de propunerea pe care am făcut-o colegilor mei să organizăm un miting mare al PSD pentru susţinerea familiei tradiţionale”.

“Vreau să organizăm acest miting şi am luat şi astăzi decizia asta, pentru a nu mai exista niciun echivoc în abordarea pe care o are PSD pe acest subiect”, a afirmat Dragnea. 

Dumitru Buzatu, liderul organizaţiei PSD Vaslui, a confirmat organizarea unui asemenea miting.

“A fost o discuţie pentru organizarea acestui miting, urmează ca cei din teritoriu să-şi mobilizeze forţele şi vom vedea care va fi hotărârea finală. Va fi pentru susţinerea familiei şi omagierea Centenarului, aşa cum s-a discutat.
Nu s-a discutat despre vreun miting pentru legile Justiţiei. Este o activitate a Parlamentului”, a spus Buzatu.

El a precizat că mitingul va avea loc în a doua parte a lunii mai. “Va fi un miting de amploare. Data – în a doua parte a lunii mai. Nu s-a discutat despre acţiunea la nivelul judeţelor”, a mai spus Buzatu.