Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Dragnea: Va fi un miting mare, foarte mare la București

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunțat luni că partidul va organiza un miting de amploare în Capitală pentru susținerea familiei tradiționale, fără a confirma însă că vor veni 1 milion de susținători, așa cum a apărut în presă. 

“Va fi un miting mare, foarte mare, la București, pentru că suntem pe ultima sută de metri în a adopta la Senat proiectul de modificare a Constituției”, a spus Dragnea.

El a explicat, la finalul ședinței CEx a PSD, că “cea mai importantă decizie este cea legată de propunerea pe care am făcut-o colegilor mei să organizăm un miting mare al PSD pentru susţinerea familiei tradiţionale”.

“Vreau să organizăm acest miting şi am luat şi astăzi decizia asta, pentru a nu mai exista niciun echivoc în abordarea pe care o are PSD pe acest subiect”, a afirmat Dragnea. 

Dumitru Buzatu, liderul organizaţiei PSD Vaslui, a confirmat organizarea unui asemenea miting.

“A fost o discuţie pentru organizarea acestui miting, urmează ca cei din teritoriu să-şi mobilizeze forţele şi vom vedea care va fi hotărârea finală. Va fi pentru susţinerea familiei şi omagierea Centenarului, aşa cum s-a discutat.
Nu s-a discutat despre vreun miting pentru legile Justiţiei. Este o activitate a Parlamentului”, a spus Buzatu.

El a precizat că mitingul va avea loc în a doua parte a lunii mai. “Va fi un miting de amploare. Data – în a doua parte a lunii mai. Nu s-a discutat despre acţiunea la nivelul judeţelor”, a mai spus Buzatu. 

291 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv