Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Dragnea vrea schimbări legislative, după consultările din ultimele zile

Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, a participat, joi seara, la negocieri cu preşedintele Klaus Iohannis, iar vineri dimineaţa la consultări cu reprezentanţii unor Organizaţii Non Guvernamentale.

dragnea tv

După ce a participat la toate aceste discuţii, Dragnea a anunţat că România are nevoie de o “legislaţie privind stimularea angajării tinerilor şi care să rezolve problemele sistemului educaţional”.

“Vrem să ajutăm să se înfiinţeze Consiliul Naţional al Tinerilor. Am discutat despre reformarea sistemului politic. Am spus că la noi a început deja acest proces care nu este unul uşor. Să sperăm că mai mulţi oameni politici, dacă nu toţi, vor înţelege că nu se mai poate continua prestaţia politică în acest fel. Dincolo de revendicările care au fost prezentate şi pe Facebook şi în piaţă, au fost câteva solicitări foarte clare. Am vorbit de o legislaţie care să stimuleze angajarea tinerilor. Să îi facă măcar să creadă că au o şansă în România”, a spus Liviu Dragnea.

Liderul Partidului Social Democrat susţine că “am înţeles că tinerii vor să aibă acces la muncă şi trebuie atraşi către cultură. Am înţeles că s-au cheltuit timp de 20 de ani bani pentru educaţie, dar banii respectivi s-au risipit pentru că nu avem un sistem educaţional structurat. Avem nevoie de legi explicate mai bine”.

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv