Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

După eșecul la europarlamentare, Ilie Năstase părăsește definitiv politica

Fostul mare tenisman Ilie Năstase (72 ani), care a eșuat  la alegerile din 26 mai, candidând din partea UNPR pentru Parlamentul European, şi-a anunţat ieşirea din politică.

Ilie Năstase a postat pe Facebook următorul mesaj:

„Buna tuturor. Am lipsit o vreme – mi-am luat putin timp dupa alegeri. M-am gândit foarte bine şi e timpul să mă retrag definitiv din politică. Vă mulţumesc tuturor celor care aţi corespondat cu mine. Numai gânduri bune vouă şi celor dragi vouă! La revedere! Cu drag, Ilie”.

Năstase mai cochetat cu alegerile. El a fost candidat la Primăria Capitalei din partea PDSR, în 1996 şi senator PSD-UNPR-PC în legislatura 2012 – 2016.

La alegerile europarlamentare de anul acesta, Ilie Năstase a candidat pe prima poziţie a listei UNPR, fiind secondat de fostul mare antrenor de fotbal Anghel Iodănescu, însă partidul nu a obţinut pragul necesar de 5% pentru a avea reprezentanţi în Parlamentul European.

1K Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv