Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu și-a anulat toate ieșirile publice, după ce a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Iohannis a avizat începerea urmăririi penale a lui Petre Roman și Voican Voiculescu în dosarul Mineriadei / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Elena Udrea, acuze la nivel înalt

Intrată din nou în mâinile procurorilor de la Direcţia Naţională Anticorupţie, Elena Udrea a făcut marţi seara turul televiziunilor.

udrea

Am văzut-o pe fosta ministresă acolo unde nici cu gândul nu gândeam, respectiv Antena 3 şi România TV. Povestea? Aceeaşi: “Se fac jocuri împotriva mea. Unii vor să preia puterea prin forţă. Sunt victima şefilor DNA”.

Concret, Elena Udrea este acuzată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie de comiterea mai multor infracţiuni precum luare de mită, instigare la abuz în serviciu, spălare de bani sau efectuare de operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia.

Printre altele, Udrea este acuzată că a pus la cale un scenariu deosebit pentru a prelua Vila Săbărel, complet renovată, din Eforie Sud, dar şi că a ajuns să deţină 90% din tot ceea ce înseamnă cotidianul “Evenimentul Zilei”.

Procurorii au alertat autorităţile solicitând atât ministrului Justiţiei, cât şi Camerei Deputaţilor încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a Elenei Udrea.

Fostul ministru al Dezvoltarii a anunţat deja, imediat după demersul DNA, că se aştepta să fie din nou executată. Udrea spune că “sunt chemaţi oameni pe bandă rulantă la DNA pentru a face denunţuri la adresa mea”, dar şi că “ştiam că doamna procuror Moraru are misiune de la Kovesi (n.r. – Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA) să mă aresteze”.

Elena Udrea se plânge că procurorii vor să pună presiune pe ea “pentru că abia a început dosarul Gala Bute şi una e să dai declaraţii ca un om liber în sală şi alta e să dai declaraţii încătuşată. Probabil procurorii îşi zic … hai să vedem cât o ţin nervii pe asta. Dacă ajung să dau declaraţii încătuşată, probabil că instanţa, oricât de echilibraţi sunt oamenii ăia, se vor afla sub un impact major. E ceva să auzi că Udrea este acuzată de luarea a nu ştiu câte milioane într-un alt dosar”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv