Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Elena Udrea rămâne sub control judiciar

Magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie si Justiţie au decis ca Elena Udrea să rămână sub control judiciar în dosarul “Gala Bute”, în care este acuzată de luare de mită.

udrea

Udrea s-a plâns în sala de judecată că nu există motive pentru care ea să mai rămână sub control judiciar, dar nu a reuşit să-i înduplece pe magistraţi.

Mai mult, fostul ministru al Dezvoltării s-a plâns că s-a ridicat măsura controlului judiciar doar în cazul celor care au făcut denunţuri împotriva ei.

“Pentru cei care şi-au recunoscut faptele şi au cerut procedura simplificată s-a ridicat controlul judiciar, ceea ce mi se pare inechitabil, pentru că, dacă unii oameni îşi recunosc faptele, se întâmplă fie că le-au făcut, fie pentru că au preferat să denunţe, aruncând vina pe mine”, a declarat Udrea.

Vă reamintim că Elena Udrea a fost trimisă în judecată în dosarul “Gala Bute” pentru luare de mită, abuz în serviciu şi tentativă de folosire de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete pentru obţinerea pe nedrept de fonduri europene.

Alături de Elena Udrea a mai fost trimis în judecată un întreg lot din care mai fac parte nume precum Ion Ariton, fost ministru al Economiei, Rudel Obreja, fost preşedinte al Federaţiei Române de Box, Ştefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea, Gheorghe Nastasia, fost secretar al Ministerului Dezvoltării, sau Ana Maria Topoliceanu, fost director al Companiei Naţionale de Investiţii.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv