Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:
O, ce veste, parțial minunată! Indiferent de viitorul lui Dragnea, încarcerat sau liber, PSD se va face țăndări. Vom avea mai multe fracțiuni social-democratice

EXCLUSIV! Ponta, Bănicioiu și Ghiță își fac partid

Ex-premierul Victor Ponta, viitorul fost ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu și mogulul Sebi Ghiță vor să “ajute” la divizarea PSD. Trinomul Ponta & Bănicioiu & Ghiță a luat decizia să formeze un nou partid social-democrat care să nu mai fie considerat un urmaș al comuniștilor reprezentați de Ion Iliescu.

Victor-Ponta_guvern
Victor Ponta este considerat foarte deștept! De cine? De cei care au bani, munți de bani

Nervi întinși la maxim

În aceste zile, Victor Ponta și Nicolae Bănicioiu au avut mai multe runde de întâlniri cu oameni de afaceri “dispuși” să pună umărul la formare unui nou partid social-democrat, altul decât cel înființat de Mircea Geoană. Rămâne de văzut cine va primi sprijin american: Geoană care este filo-american cu acte CIA în buzunarul de la piept sau Ponta & Bănicioiu & Ghiță, trinomul de tineri cu mai multe CNP-uri în mai multe limbi sau în limbaj… binar!

ponta.jtaqe5duwp
Ponta și Ghiță, o alianță ce poate duce la un partid de o agresivitate fără margini

Această idee de rupere a PSD a izvorât în mințile celor doi “tineri” politicieni, Ponta și Ghiță de peste un an. Zilele trecute, la această idee măreață a aderat și ministrul Sănătății Nicolae Bănicioiu. Trinomul Ponta – Bănicioiu – Ghiță este foarte supărat pe Liviu Dragnea. Cei trei consideră că actualul șef al PSD nu a manageriat corect situația politică izbugnită după producerea Catastrofei Colectiv.

Ponta & Bănicioiu  sunt convinți că Dragnea a “negociat” evenimentul doar în favoarea lui – știut fiind faptul că Liviu este condamnat cu suspendare în primă instnță în Dosarul Referendum și că peste 15 zile, 28 noiembrie, trebuie să primească verdictul final de la ÎCCJ.

Ponta crede cu tărie că dacă Dragnea era mai aproape de el și nu de nașul său Oprea, nu ar fi demisionat. Oricum, sunt voci care spun că Victor Ponta a mutat genial când și-a dat demisia de onoare după Catastrofa Colectiv unde aparent nu are nicio vină, că a găsit momentul oportun de a ieși de la guvernare pentru a nu încasa prea multe bile negre.

În acest context, al crizei Colectiv, Codrin Ștefănescu turie pe la televiziuni o informație de budoar! Cum că Ponta i-a cerut demisia lui Oprea, dar Gabi sprijinit de Liviu nu a capota drept pentru care Victor a luat decizia să trântească guvernul PSD-UNPR-ALD!

De unde are habar Codrin despre aceste tratative noctambule? Simplu! Codrin Ștefănescu afirmă că el a negociat toată noaptea cu Oprea capitularea vicepremierului, dar, ce să vezi, Gabi s-a ținut tare, nu a vrut să plece de la guvernare!

Victor și Nicu, doi băieți veseli puși pe fapte înălțătoare
Victor și Nicu, doi băieți veseli puși pe fapte înălțătoare

Nevinovații deplorabili

Cât privește catastrofa de la Colectiv, Ponta & Bănicioiu se consideră total nevinovați. Ei susțin că post-tragedie s-au comportat fără greșeală și că toate acuzațiile aduse ministrului Sănătății sunt aberații.

Victor Ponta mai este foarte supărat și pe faptul că nu a mai fost susținut de cei cărora le-a făcut diferite servicii, cum ar fi numire Laurei Codruței Kovesi la șefia DNA. Și în acest caz, al celor aflați în spatele unor interese, Ponta le-a bătut obrazul cu picamărul.

La rândul său, Nicolae Bănicioiu este negru de supărare pe “băieții deștepți” din industria farmaceutică și medicală. El consideră că șmecherii medicamentelor și utilajelor spitalicești ar fi trebuit să-l ajute mai mult în protejarea imaginii sale trefelită în media ultimelor zile.

760 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv