Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Orban a amânat pentru marți ședința de Guvern pentru pachetele de legi pe care își va asuma răspunderea / 

Breaking News:
 

Fifor: Am văzut până acum o figură distorsionată a premierului Dăncilă, adică ce a vrut Dragnea

Mihai Fifor, noul secretar general al PSD – în locul lui Codrin Ștefănescu -, susține că românii au văzut până acum o figură distorsionată a premierului Viorica Dăncilă, adică ce a vrut Liviu Dragnea să se vadă: “un om slab, un om manevrabil, un om care nu reuşeşte să articuleze foarte bine politica la vârf a Guvernului şi care depinde de el”.

Fifor a declarat miercuri seara, la TVR1, că Viorica Dăncilă „are toate datele necesare pentru a putea intra într-o bătălie de la egal la egal cu Klaus Iohannis, şi vă spun că o să vedeţi un meci foarte interesant dacă Viorica Dăncilă o să decidă să candideze”, adaugă Fifor.

„Premierul României începe să se deseneze aşa cum este în realitate. Din păcate, am văzut într-un an şi jumătate o figură distorsionată. Am văzut ce a vrut preşedintele partidului nostru, la un moment dat, să se vadă: un om slab, un om manevrabil, un om care nu reuşeşte să articuleze foarte bine politica la vârf a Guvernului şi care depinde de el. Cei care o cunosc pe Viorica Dăncilă, premierul României, şi care o cunosc aşa cum este cu adevărat constată că avem în faţă un om foarte hotărât, un om foarte onest, un om care se pricepe să coaguleze echipa şi asta vă poate spune orice ministru din cabinet, şi eu am avut bucuria să fiu ministru în cabinetul Dăncilă, şi un om care nu refuză lupta niciodată şi o joacă metodic”, a spus el.

 

Fifor a mai spus că nu a crezut „niciun moment” că Liviu Dragnea va fi condamnat, iar faptul că a intrat la pușcăriea a fost „şocant”, în timp ce loviturile primite de PSD prin pierderea alegerilor şi condamnarea lui Liviu Dragnea au fost „năucitoare”.

„Puteam să fim la pământ în momentul acela pentru că a fost un şoc în partid. Noi ne-am întâlnit chiar luni seara (după alegeri – n.r.) cu doamna prim-ministru, a ieşit mesajul de calm către partid şi de asta vă spun că este un om cu o forţă deosebită, pentru că a reuşit să calmeze partidul în câteva zile. Am putut începe în câteva zile să dăm semnalul că nu am murit, că existăm”, a declarat Fifor.

Dragnea „nu mai ieşea în filiale”

„Dincolo de orice, Liviu Dragnea este un preşedinte iubit în PSD, dar la un moment dat nu a mai ieşit în filiale. Au început să se rărească vizitele şi partidul a resimţit asta. Ne-am desprins de baza de partid ş ne-am desprins de electori”, a spus Fifor.

Întrebat care este principala învăţătură a PSD după ultima perioadă, Fifor a spus: „Niciodată nu ne mai desprindem de oameni”.

85 Shares