Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:
S-a dat vitează aproape o săptămână

Firea a cedat înainte de CEX-ul PSD: “Dragoste cu de-a sila nu se poate”

UPDATE: Firea a anunțat, în Biroul Politic Național al PSD, că nu va mai candida la prezidențiale.

După ce a amenințat că va candida independent la prezidențiale dacă nu va fi susținută de PSD, Gabriela Firea a cedat în fața Vioricăi Dăncilă, chiar înainte de Biroul Politic Național și de ședința CEX, care au loc marți, la Palatul Parlamentului.

“Poate va veni și vremea mea. (…) O să respect decizia colegilor. Dacă ei nu cred în această variantă (candidatura sa – n.r.), este bine să respect decizia lor. Și eu sunt convinsă că odată cu acestă decizie colegii își vor asuma și rezultatul la prezidențiale, finalitatea lor”, a declarat Firea.

Întrebată dacă nedesemnarea ei în cursa pentru Cotroceni înseamnă că PSD nu o iubește, Gabriela Firea a răspuns: “Nu neapărat. Dacă ai mei colegi nu consideră că varianta mea este cea corectă, nu le pot impune, dragostea cu de-a sila nu se poate”.  

66 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv