Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Firea dă asigurări că nu se visează președintele României sau europarlamentar

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a intoxicat Facebook-ul cu filmulețe mai mult sau mai puțin reale despre mărețele ei realizări în doi ani de mandat ca primar al Capitalei.

Imediat au apărut zvonuri conform cărora, de fapt, Firea și-a început deja campania electorală pentru alegerile europarlamentare sau chiar cele prezidențiale de anul viitor.

Însă Firea dă asigurări că nu se visează președintele României sau europarlamentar. Ba chiar spune că nu vede motive care să o împiedice să-și ducă la bun sfârșit mandatul de primar care, practic, expiră în 2020, deci după alegerile europarlamentare sau prezidențiale.

”În ciuda încercărilor adversarilor politici de a-l minimaliza, etichetându-l ca simplu exercițiu de imagine, demersul meu a avut ca unică motivație respectul pentru bucureșteni și nu este menit să potențeze vreo candidatură a mea la alegerile europarlamentare sau prezidențiale, așa cum s-a tot speculat în ultima perioadă. Vreau să fie clar pentru toată lumea, îmi voi duce mandatul de primar la bun sfârșit și nimic nu mă va putea abate din acest drum”, a scris Firea pe Facebook.

49 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv