Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Firea, despre scandalul Ponta-Dragnea: “Victor a fost copilul răsfățat al PSD, iar acum îi ajută pe adversari”

Invitată luni seara la o cunoscută emisiune de televiziune, Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a comentat în stilul ei caracteristic scandalul dintre Victor Ponta, fostul președinte al Partidului Social Democrat, și Liviu Dragnea, actualul șef al PSD.

Firea spune că “este trist că s-a ajuns aici”, dar îl consideră principalul vinovat pe Victor Ponta afirmând despre acesta că “Victor a fost copilul răsfățat al PSD. A primit maximum din cât se poate oferi, iar acum îi ajută pe adversarii noștri dându-le muniție”.

Primarul general al Capitalei consideră că acest scandal se va opri doar în momentul în care “Victor va conștientiza că are anumite responsabilități și trebuie să vină alături de noi”.

Pe de altă parte, deși s-a lăudat că vrea să-și ducă mandatul de primar la bun sfârșit, Gabriela Firea nu exclude o candidatură la alegerile prezidențiale, dar spune că pentru așa ceva “trebuie să fiu propusă de președintele partidului și validată de BPN și Comitetul Executiv și asta peste doi ani, bineînțeles”.

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv