Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Firea: Nu vreau șefia PSD, nu vreau să candidez la prezidențiale, nu am discutat cu Dragnea

Gabriela Firea, primarul Capitalei, care a intrat în dizgrația liderului PSD, Liviu Dragnea, se declară surprinsă de propunerea acestuia ca ea să fie candidatul partidului la prezidențiale.

”Sunt surprinsă de declarația Domnului Dragnea privind recomandarea mea ca posibil candidat al PSD la alegerile prezidențiale. Nu am discutat acest subiect cu Domnia-sa nici acum și nici când eram în conducerea PSD (…) Consider că PSD, în forurile statutare, trebuie să-și decidă candidatul la Prezidentiale. Nu mi-am dorit și nu îmi doresc să preiau conducerea PSD. Nu mi-am dorit și nu îmi doresc să candidez la Președintie”, a scris Firea pe Facebook.

Ea a subliniat că PSD va trebui să depuna eforturi, în perioada următoare, să recapete încrederea românilor. Să se reorganizeze, să se relanseze și abia apoi să-și voteze candidatul pentru alegerile Prezidentiale.

”Am văzut și eu, ca toată țara, procentele de la exit-poll. Nu sunt surprinsă! Este o consecință a deciziilor și comportamentului din ultimii doi ani, cel puțin (…) Acum, pericolul este ca stânga românească să dispară așa cum, acum aprope 20 de ani, a dispărut un partid istoric – PNȚ-CD. Este o vorbă în popor: a pune batista pe țambal. Acum aproape un an, Cex-ul și liderul partidului asta au făcut. La PSD s-a întors piramida partidului cu vârful în jos și tot partidul a depins de lider. Românii nu au fost atât de mult împotriva partidului, cât au fost împotriva conducerii”, a mai scris Firea.

85 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv